Wat is de grootste kamado bbq?

Ontdek de Big Green Egg 2XL: de grootste kamado BBQ op de markt. In dit artikel vertellen we je alles over deze gigant: van zijn indrukwekkende afmetingen en gewicht tot de capaciteit en prijs. Ideaal voor de echte BBQ fanaat of de professional. De 2XL belooft grootse prestaties. Duik met ons mee in de wereld van groot, groter, grootst met de Big Green Egg 2XL.

Big Green Egg 2XL
Grootste Kamado BBQ
Bekijk de laagste prijs
fonq.nl (€3.874,00)
Laatst bijgewerkt op: 17 juli 2024 - 00:53

Wat zijn de afmetingen van de grootste kamado bbq?

De Big Green Egg 2XL, de grootste kamado BBQ, imponeert met zijn afmetingen. Met een grilloppervlak van maar liefst 73 cm en een hoogte van 90 cm, biedt deze BBQ ongeëvenaarde ruimte voor al je grill wensen. 

Het grilloppervlak van 73 centimeter is het grootste wat je kan vinden op een kamado barbecue op dit moment. Dus of je nu een groot feest organiseert of een professionele chef bent, de Big Green Egg 2XL zal zeker groot genoeg zijn!

Hoe zwaar is de grootste kamado bbq?

De grootste kamado bbq weegt een indrukwekkende 170 kilo. Dit gewicht getuigt van zijn robuuste bouw en kwaliteit. Ik zie je denken, hoe verplaats ik een kamado bbq met een gewicht van 170 kilo. Daar hebben ze bij Big Green Egg gelukkig wel over nagedacht. Er kan een onderstel bij worden gekocht die ervoor zorgt dat de 2XL gemakkelijk te verplaatsen is met de wielen en het geïntegreerde “Nest Handler” systeem. 

Dit is een illustratie van de grootste Kamado BBQ de Big Green Egg 2XL

Wat kost de grootste kamado bbq?

De grootste kamado barbecue komt natuurlijk wel met een prijskaartje. De Big Green Egg 2XL kost op de dag van schrijven €3.874 euro. Voor dit geld krijg je wel de beste en grootste kamado die je op dit moment kan krijgen. 

Big Green Egg 2XL
Grootste Kamado BBQ
Bekijk de laagste prijs
fonq.nl (€3.874,00)
Laatst bijgewerkt op: 17 juli 2024 - 00:53

Voor hoeveel mensen kan je grillen op de grootste kamado?

De Big Green Egg 2XL is een ware krachtpatser als het gaat om capaciteit. Je kan maar liefst 40 hamburgers tegelijk grillen! Dit maakt het de ideale keuze voor grote feesten of voor professioneel gebruik. 

Maar het gaat niet alleen om hamburgers. Denk aan 15 hele kippen, 12 ribstukken of zelfs een heel speenvarken, allemaal tegelijkertijd bereid. Met de 2XL serveer je moeiteloos een groep mensen van 40 personen. Of het nu gaat om een familiebarbecue of een groot evenement, de grootste kamado barbecue kan het allemaal aan.

Wat zijn andere grote Kamado barbecues?

Naast de Big Green Egg 2XL zijn er nog andere grote kamado barbecues op de markt. Laten we enkele van deze alternatieven bekijken:

Kamado Joe Big Joe 3

Deze kamado BBQ is een serieuze concurrent met een grilloppervlak van 64 cm. De Big Joe 3 combineert grootte met innovatieve functies, zoals het unieke ‘Divide & Conquer’ kooksysteem, waardoor het een topkeuze is voor zowel hobbykoks als professionals. Bekijk hier de Kamado Joe Big Joe 3.

The Bastard XL Urban

Met een grilloppervlak van 59 cm is The Bastard XL Urban een andere grote speler in de wereld van kamado BBQ’s. Deze BBQ valt niet alleen op door zijn grootte, maar ook door zijn stijlvolle, moderne ontwerp, wat hem een blikvanger maakt in elke tuin of op elk terras.

The Bastard Urban XL – 27 Inch
Bekijk de laagste prijs
allesvoorbbq.nl (€2.099,00)
Laatst bijgewerkt op: 17 juli 2024 - 00:53

Beide modellen bieden ruime mogelijkheden voor het bereiden van grote hoeveelheden eten en zijn perfect voor wie op zoek is naar een kamado BBQ met veel ruimte en veelzijdigheid. 

Maar de grootste kamado’s van The Bastard en Kamado Joe kunnen qua grootte niet tippen aan de grootste Kamado BBQ van dit moment: de Big Green Egg 2XL. 

Big Green Egg 2XL
Grootste Kamado BBQ
Bekijk de laagste prijs
fonq.nl (€3.874,00)
Laatst bijgewerkt op: 17 juli 2024 - 00:53

Lees meer over kamado BBQ’s

Welkom bij Buitenspullen.nl! Ik ben Ruben, en samen met mijn collega Robbert, zijn wij jouw gidsen in de wereld van het buitenleven. Of je nu de perfecte tuinuitrusting zoekt of het ideale zwembad wilt vinden, wij hebben de tips en adviezen die je nodig hebt.

Ontdek onze blogs en gidsen en maak van je buitenruimte iets bijzonders! 🌿🏕️🏊 Lees meer over ons.